BLOGGPAUSE !

Hejsan jag tar en bloggpause tills måndag för jag åker till min pappa imorgon . Och jag träffar han inte ofta och då tycker jag att jag inte bara ska sitta vid datan :) . Så nu blir de bloggpause !

PUSSEN !


jag hinner gör ett litet inlägg nuuu !


Heej! nu åker jag snart till västerås till gudmor jippi ! Nu har jag fixat allt så nu är de bara vänta på mamma sen åker vi ! Bloggar kanske ikväll vi får se annars bloggar jag imorgon ! :) hare så braa!
PUSSEN !


Västerås imorgon !



Imorgon åker jag till västerås som ni kanske förstod eftersom rubriken lyder ! . Så de kommer inte bli någon bloggning imorgon kanske påkvällen vi får se. Nu gör jag inte så mycke messar me emma och sitter vid datan , Idag har jag vart lite barnvakt och vart på stan och käkat lunch med mamma och conny!. Sen åkte jag och möte mariam sen kom sofia.t oxå ! ,Så jag har vart med dom idag va på nixta som vanligt ;) Men nu ska jag nog sätta i hörlurarna och lyssna på musik ska upp tidigt imorgon... ! Men de ska bli kul och träffa gudmor och alla !
PUSSEN !




HAHA !

HAHA MARIAM ÄR DE HALV JORBRO JAG SER KOMMA IMOT OSS , NEJ SAGA DE ÄR BARA BACKLURA KILLARNA SOM KOMMER KOM NU . VI HÖR KILLARNA ROPA MARIAM , jag HAHA DE ÄR HALVA JORDBRO DÄR ÄR JU HAN HAHAHAH !


solen solen kom fram fram !

Snälla söta sol kan du synas mer än vad du gör nu? .Så de blir jätte varmt skulle vara toppen ! . Haha jag sitter och ber till solen att den ska synas mer jag vill att de ska bli sjukt varmt idag . Då är de så roligt folk på nixta :D . Vi får hoppas att den kommer fram mer . Idag blir de att vara med mariam och sen kommer någ många fler! Kommer bli en toppen dag idag igen hoppas vi :D
SKriver mer ikväll !

PUSSEN !

Så ser jag ut idag :)

Test !


Lärt känna en ny vän: yes !
Förlorat en vän: tror inte de
Fått ditt hjärta krossat: Nää
Träffat någon som förändrat ditt liv: yes.
Fått reda på att någon har pratat om dig: har jag säkert , men jag bryr mig inte.
Kysst en kompis: Haha, nej bara pussa på kinde.
 Vart full: Nope
Druckit alkohol: japp, smakat,
Hamnat i slagsmål: Nej, vart nära !
Förlorat någon inom din familj: nepp , de är jag glad över !

BLANDAT:

Vill du ändra ditt namn:
A.
Vad gjorde du under din förra födelsedag: va med underbara människor. 
Vilken tid vaknade du idag: 08:00 -.- sjukhuset
Vad gjorde du igår runt midnatt: sov va så jävla trött.
Någonting som du längtar till: fest !  
Senaste gången du träffade din pappa: länge sen bor hos min mamma mest(skilda föräldrar)
Ditt humör just nu: sådär.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: finns mycket jag vill ändra.
Har du någonsin pratat med en person vid namn sofia:  haha jaa !
Vad gör dig irriterad just nu: falska människor , och löngnare
Är du lång eller kort:  lång eller?
 DIN FÖRSTA:

Operation:
har aldrig opererats.
Piercing: öronen , näsan förut
Tatuering: Ingen.
Bästa vän: mariam sofia !
Sport: Fotboll.
Förälskelse: ...
Alkohol du drack: xider.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Både och.
Kramar eller pussar: Jag venne?
Kortare eller längre: Längre!
Romantisk eller spontan: Båda.
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar!

Skriver mer imorgon...


Hej på er ! hoppas ni haft en bra dag. Min dag idag har vart tummen upp , Som ni ser på bilden jag tog nyss så ser jag ut när jag är sjuukt trött... , Men iallafall idag har jag vart me mariam kri , tony , emma, nicole , sofia ! Vi har bara vart på nixta de har vart så sjukt varmt ! Imorgon blir de väl nixta igen hihi är inte besatt... ;) .Men nu ska jag nog krypa ner isängen !
PUSSEN !

Det du gör mot mig får du tillbaks...!

Hej på er alla ! . Fy vad jag har ont i huvudet och är otroligt trött måste jag säga . Min dag idag har vart toppen . Jag tog 13:07 tåget med emma och natti till handen idag, jag hittade lite saker :
en tröja på H&M för : 79 kr
en topp på ginatricot för: 59 kr
och ett vanligt vit linne för: 49 kr på H&M !
Jag va ju i stockholm igår så då shoppade jag de jag behövde så nu handlade jag bara för dom sista pengarna ! Imorgon ska jag in till stockholm igen ... fast de här gången ska jag faktiskt inte shoppa hihi tror jag inte iaf ;) men den här gången ska jag till sjukhuset ..! Får se hur de går där men nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik . Ni får ha de så bra

PUSSEN !
tröjan och linnet !



Du ska ha respekt tjejen !!


Jag gör inget val , de är du som gör ett val och hoppas du väljer rätt .

Hejsan ! Idag blir min dag såhär att jag åker till handen med underbara emma !, Ska bli så härligt att vara med henne igen va så länge sen vi va själva . Har en hel del att snacka om . Men iaf jag har inte så mycket jag behöver handla , Har redan blandat av kläder ska nog bara kolla på baströjor annars vet jag inte kanske handlar något smycke eller något vi får se . Men nu ska jag vänta tills emma messar och ser vilket tåg vi tar . Skriver mer sen !

PUSSEN !
de köpte jag igår , vanliga svarta byxor och en vit tröja !


Shoppa idag !

Hejhej !
Idag ser min dag ut såhär : Nu på morgonen blir de att jag fixar rummet och sånt sen fixar jag mig . Efter jag gjort de åker jag och shoppar YEEES! . Fan vad nice de ska bli ,  Och efter de åker jag hem och sen messar jag någ mariam ! fett bra måndag juu ! :D
Ni får ha en bra dag messar sen !

PUSSEN!
Jag är ju så duktiig i skolan ;o

Trött tjej !

Tjaa alla läsare ! Jag förstår inte att man kan vara såhääääääär trött ..., Jag vill hitta på saker men jag sover ist ;) , Fy tror jag börjar bli lite sjuk, Men iaf idag har jag inte gjort mycket vart ute på en promenad sen somnade jag och vaknde nu! Gud vilken rolig dag tänker ni säkert . Nu ska jag någ försöka hålla mig upp får hitta på något . Nu ska jag inte skriva mer !

PUSSEN !


NORGE !

Gud så hemskt det där som hänt i norge , Hur dum ihuvudet får man bli och göra något sånt mot människor. Som inte ens gjort något . Och själv tycker han de va kul..? . Jag har alla tankar till er i norge !

R.I.P ALLA SOM DOG !


Dagen då jag faller ner på knä för en kille, är när jag ska knyta min sons skor!


Godmorgon på er !

Hejsan allisammans ! Läget rå? hoppas de är på toppen ! . Själv har man sjuukt ont i magen och allt är skit just nu !. Men jaja man får vara stark , Just nu gör jag ingenting ska snart hoppa in i duchen sköönt ! . Idag blir min dag att vara med Mariam , Och sen kommer de någ flera ! , Idag är det sjuukt dåligt väder. så de blir någ inte nixta idag . Men jag skriver mer sen !

PUSSEN !
Gammla tider ....


frågestund !

Hejsan nu har jag en frågestund . Ni får fråga vad ni vill jag måste svara ärligt men visa frågar kanske jag inte svarar på ! Kom igen nu fråga på!


Södertälje !

Tjenare alla snyggingar ! Kom heem från södertälje för ett tag sen ! . Haft en braa dag idag !, De började med att jag och mariam mötes vid G viken . Sen drog vi till nixta men de va typ ingen där så vi drog till komunen och snackade om festen och lokalen vi måste låna ! . Så vi fick nummret till dom som ägde allt men jävla komun säger jag bara svarar aldrig !! . Men jaja imorgon får vi fortsätta .Men iallafall sen drog vi tillbaka till nixta och då träffa vi några kompisar så va vi med dom . Vid halv tre åkte jag hem och sen drog jag till södertälje och hade de chill ! .Men nu ska jag digga lite musik Ha de så braa !

PUSSEN !


Sofiaa !

Hej på er just nu gör jag inte mke , kom nyss hem från 9:an . Såhär va min dag idag:

Först gick jag hemma och väntade tills sofia skulle komma tog typ 100 år kändes deet som . Men hon kom efter ett tag iaf . Sen efter hon kommit och så . Så drog vi och möte oliver o love sen taggde vi ner till nixta . Och där träffade vi natti och emma så då satt vi med dom . Jag typ dog av värme utslag så jag och emma och natti gick och badade . Sofia kunde ju tyvärr inte badat eftersom hon ramlat och brytit armen typ ! . Men iaf sen kom  felix och satt med oss och vi hade de bara chill . Sen drog jag till hamnen och möte mamma o conny och åt middag där mys ! . Sen kom sofia oxå och då drog vi till 9:an och möte oliver och love igen för oliver åker iväg . Och oliver och sofia kommer inte träffas på ett tag sådå måste dom säga hejdå ! , Men nu sitter jag och skriver o skriver så de blir världens sämsta inlägg !
PUSS HEJ Ha de så bra
SÖTNOSAR ASSO !

emma femma sötnos !


Rubrik?

Hej på er ! Jag kommer verkligen inte på någon bra rubrik just nu .Men iallafall just nu har jag nyss duchat och fixat lite . Kom hem till mamma för en stund sen . Skönt att vara här igen . Idag har jag inte gjort så mycket vart med ida och vi va och åt pizza ! Sen drog vi till nixta och bada de fanns inte så mycket och göra idag har inte vart de bästa vädret ! . Får hoppas att det blir fint imorgon !  Juste resten av dagarna kommer jag nog försöka skriva varje dag för nu är jag hos mamma igen , Då har jag min vanliga data igen !, Hörs kanske sen , Ha de såå braa!

PUSSEN !

Nu är jag är igen!

Heej på er ! Nu var de ett tag sen jag skrev men nu börjar jag skriva igen .  Hoppas alla ni haft en underbar helg , De har jag iaf haft . Jag gör inte så mycket just nu så jag kan berätta om min helg. I fredags va jag med jama och nicole vi gjorde inte så mycket gick mest runt och snackade . Sen sov vi hos jama men senare på kvällen kom sofia som oxå sov över med oss . På lördagen va vi tvungna att gå upp kl 8 för vi skulle med 9 tåget in till stockholm, För vi skulle ta modell bilder och bli fixade och så de va jätte kul ! . Det blev mycket skratt och bilder ! Otroligt kul ! . När vi kom hem byte vi om snabbt och drog till festen underbart , Sen efter ett tag kom sofia tillbaka för hon hade åkt hem och byt om , Då drog vi till backlura ett tag . Jaa vi hade de bara chill !

Haa såå braa

PUSSEN !


Bloggpause !

Rubriken lyder ! Som ni ser så kommer jag ha en liten boggpause . Men de är bara Över helgen ha de så bra !

PUSSEN

Förlåååt !

Hej på er ! . förlåt så himla mycket för den dåliga uppdateringen , Men jag har tyvärr inte haft tid sen har jag sovit hos jama oxå ! . Men ikväll skriver jag ! Ha så bra !

PUSSEN !

Du vet att jag kommer jag kommer jag kommer!

Heej snyggingar !. Jag har nyss vaknat är inte på toppen humör , Fast de kanske blir bättre framåt dagen . Men iallafall idag ska jag vara med sofia (tror jag) och jama, De blir väl nixta hihi som vanligt. Fast först ska jama fixa sitt hår så de blir längre! , Men jag ska kolla om jag och sofia kan gå till nixta medans ! . Ajaa vi får se ! , Skriver mer sen . Ha de så braa

PUSSEN!


Tjaaa bloggen !

Hur mår ni? , Hoppas ni mår bra. Jag gör inte så mycket just nu , Kom nyss hem från wilma och sofia. Jag har ändå inget att gör så jag kan ju lika gärna skriva om min dag. Föst vaknade jag som vanligt då jag gick jag och duchade sen åt jag lite frukost . Efter de fixade jag mig och helt plötsligt va jama utan för dörren ! . Så då taggade vi hem till henne ett tag ,Sen drog vi och möte amanda och emma femma . Då drog vi till nixta och där va natti och oscar . Vi satt bara och snacka sen kom antonia ! . Vi gjorde inte så mycke men efter ett tag gick jag och antonia och badade fett varmt . De va lite om min dag inte bäst inlägget , Men skriver mer imorgon biti ! Ha såå braa !

PUSSEN !


Solen!

Tjaaa sötnosar! Idag är jag sjukt glad solen skiner ju ! . Så idag blir min dag så här . Först möta ida vid ica byta mobil, Sen dra till nixta med jama och emma femma hela dan underbart . Idag kanske jag till och med badar vem vet ;) . Och juste dom från jordbro kanske kommer ! :D fett nice !
Ni får hare så bra !

PUSSEN !
HAHA bror saknar !


....

Vad vill du mellan oss...?

Orkar inte blogga just nu vill bara gråta orkar inte hålla allt inne längre ....
Skriver imorgon

PUSSEN!

Godmorgon !

Tjaa snyggingar! Just nu gör jag inte så mycket och då tänkte jag då har jag tid att blogga lite ,Eftersom jag inte kommer hinna de idag på dan . Idag ska jag vara med jama och sofia underbart ! Hoppas de blir bättre väder så solen bara skiner klart på himlen skulle vart underbart ! För då kan man hänga på nixta hela dan ! , Men vi får se vad det blir ! . Jag skiver lite mer ikväll innan jag går ut och fotar med Rebecca , Ha de så braa !

PUSSEN
Gammal bild fyfan ! jag och lillasyrran !


Klarar inte mer !

Älskling vet inte om jag klarar mer , jag saknar dig så otroligt mycke ska du veta !


Härligt !

Gud vad mysigt man kan ha sig med bara systrarna , Har nyss kommit hem från ringvägen va där med systrarna . Dom två yngre badade ,och jag och rebecca satt och snacka och fotade lite. Jätte härligt va de . Ibland inser man verkligen hur mycket man faktiskt älskar sina syskon !, Man ska va rädd om de man har. Men nu ska jag vara lite social me rebecca ! Ha de bra

PUSSEN !


Seeeeeeeeeg!

Fyfan vad jag är seg idag orkar fan INTE ens gå till toan ! . Fy jag har verkligen inte fått någon sömn den här natten som var , Hoppas det blir bättre i natt .Just nu gör jag inte så himla mycke, Har nyss duchat efter en rätt så lång gå tur med älskade rebecca . Rätt skönt att han någon man bara kan snacka om allt med och en som förstår , Så de va en mysig gå tur . Imorgon ska jag nog tagga till backlura och möta jama , Vi kommer väl hänga på nixta hela dan om det blir bra väder såklart !, Vi får se men nu ska jag kolla lite på några bloggar jag följer . Sen loggar jag nog in på facebook!. Ha det bra skriver kanske ikväll vem vet ! ;)

PUSSEN !


Borta bra men hemma bäst!

Hejhej bloggen nu är jag äntligen hemm igen !´. Fyfan vad skönt , Fast de va ju kul i södertälje oxå såklart . Men jag tror jag aldrig mer ska sova en våning under dansgolvet igen , Gud jag va så när på att gå upp och säga till alla att dom skulle sluta stå och hoppa upp och ner hela jävla tiden. För jag kunde själv inte gå upp och äga dansgolvet eftersom jag typ hade västa ont i huvudet , Och de blev ju inte bättre när någar står över och hoppar upp och ner . Menmen inte ska man klaga ! . Nu tror jag att jag ska vila lite ,Så jag inte sitter och skriver o skriver till sist blir inlägget sämst .Som de redan typ är nu ,Så jag säger bara !

Ha det bra !

PUSSEN !


Fyfan vad jag är trött !

Godmorgon på er ! alla sover typ vid den här tiden men tyvärr så måste jag gå upp sååhäär tidigt! , Men vad gör man inte för att åka till södertälje och träffa alla underbara människor . Som ni kanske har fattat så ska jag till södertälje idag .Och jag kommer hem på söndag det ska bli fett nice ! . Vi får se om jag mobil bloggar om jag gör de kommer det bli en hel del inlägg !  , Juste nu har min statistik blivit grym igen ! jippi ! , Nu ska jag nog fixa lite mer lockar i håret och lite sånt ! :)

Ha en bra lördag!
Älskar dig tjejen !

hejsan hoppsan !

Tjenare alla underbara läsare ! , Hoppas allt är bra med er . Just nu sitter jag här med underbara rebecca besök hennes blogg ! ,Men nu ska jag typ göra mig iordning  för jag ska ju till södertälje rätt så tidigt imorgon ,Det ska bli underbart att träffa alla. Kommer nog inte hinna uppdatera imorgon men jag kommer hem på söndag och då skriver jag mer !

Ha så bra puss !
guud vad jag saknar dig älskling !

Bloggen klar !

Äntligen är den klar tack fina fanny som fixade .Du är underbar ! , Annars skulle ida ha gjort de men hon verkade aldrig hinna men då kunde fanny  fixa de på en dag ! tack så himla mycket !


Hur dålig får man bli på att uppdatera ?!?

Fy vad jag är dålig på att skriva på den här bloggen , Jag skriver ju nästan aldrig . Nu tycker jag att jag måste skriva oftare ,Nog om den dåliga uppdateringen . Så nu när jag inte har något att göra .Så tänkte jag göra ett litet inlägg .NU har värmen äntligen kommit tillbaka HÄRLIGT !. Idag har jag inte gjort så mycket hjälpt mamma lite , fixat ögonbrynen tills imorgon då jag ska till södertälje så nu kommer man bli så snygg så ;) haha nej jag drev ,Men iaf sen har jag typ solat hela dan och vart ut och gått med lillasyster så hon somna ! , Ja de va min dag idag inte världens bästa men den va okej !

Hare gött skriver mer ikv tror jag !


.

ALLA TJEJER, SKA
GÖRA
TESTET!

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS,
ALKOHOL, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER


KÄRLEK:

Är du kär just nu? - aa
Har du någon kille just nu? - japp världens bästa !
Har du dumpat någon? - a
Har någon dumpat dej? - aa
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nej ! ;o
   Vem kramade du senast?-  jama o sofia !
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - eehhe, nej ?

SKOLA


Är du duktig i skolan? - haha vet inte...
Har du bra betyg? - har inte betyg än
Fått göra om ett prov någongång?- a
du fått ett bra resultat på ett prov? - ja
Sköter du dej i skolan - hahah, aa
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - mm
Haft mobilen på lektionstid?- jaa, har de alltid ;d


FAMILJ

Hur många är ni i din familj? - hos mamma -8 , pappa 4

Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar?- ja o nej
Trivs hemma? - jadåå
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen?- aaoo
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - japp
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.?-  aa ... många gånger
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - mm. mamma iaf !

VÄNNER


Du har vänner? - ja
Du brukar vara med? -  jama , sofia mest sen killarna! ;)
Vem/vilka var du med sist? - jama , sofia , emma.p, natti , clara !
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut?- aa?
Är det okej att ha kill-kompisar? -  de är klart!

Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - NEJ .?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden?- venne...

FJORTIS


Du sminkar dej varje dag? - japp
Putar med läpparna på kort? - hahha oftast. 
Tar kort på dina bröst? - haha ne ? 
Använder foundation på läpparna? - hahah nee.
Super dej packad varje helg? - Nej bara töntigt !
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar håret ja, men inte de andra.
Ditt hår e knallblondt? - nope

ALKOHOL

När drack du alkohol senast? - när jag smakade för längesen gillar inte folk som dricker ! 
Vem bjöd dej på alkohol? - ingen?
Vad var det för sorts alkohol? - Hahah, dricker inte ens.
Brukar du dricka alkohol? - ne
Har du druckit öl? -  aa smakat !  
tycker du om öl ? - neeeeeeee
har du varit full ? -
KRIMINELLT

Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - hhahaha ne

har du suttit i fängelse?- nepp.
Vill du hamna i fängelset? -  nej, vem vill?


DÅLIGA TIDER

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - aa !
När grät du senast? - när jag tänkte på massa saker som hänt ...
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - aa, tyvärr !..
Du har slagit ner någon? - haha dedu!
har skadat någon med flit? - när den skadat mig ja !
Har du någon gång viljat döda någon? - aa.. tror de...
vem du bråka med senast - idioter ,...
har du blivit våldtagen ? - nej, tur de för den idioten skulle få åt helvete när man fick reda på att de va den !

Livet är fullt av falska människor, se till att du inte blir en av dom !

orkar inte blogg just nu !