sola och bada !

Hejsan allesammans ! Gud va fint väder de är ute , Så himla varmt man vill bara bada hela tiden, jaja just nu gör jag inge ,men snart drar jag o mamma t ringvägen med sötnosen lea ! , vi tänkte sola o bada lite . Sen drar jag till jama elr om hon kommer t mig ! . Vi får se :) , Men jag kommer inte blogga så mke nu när de är sommar o solen skiner ,men ska försöka hare gött !

PUSSEN!
lillasyster !

välkommen lea !

Igår kl 20:42 fick jag en till lillesyster , Välkommen till världen lea !

hejsan hoppsan !

Tjaaaaaaaaaaaaaa snyggingar ! 
Jag är glad idag :D , En riktig glad tjej är jag idag kul och veta ! Nej förlåt jag skriver inlägg som en kråka menmen , Just nu sitter jag och jama och  väntar på maten , och när vi ätit ska vi dra till jama :D men nu ska jag äta , Hare gött ! '

PUSSEN :d

Underbar dag !

Mina fina läsare jag hinner inte skriva idag förlåt , Men jag skriver imorgon iaf . Men idag har jag vart me jama lika kul varje dag !

PUSSEN ! ¨


blir det fint väder idag ?

Hejsan mina fina läsare ! Hoppas ni hade en skön och rolig midsommar.Själv va min midsommar inte så rolig det här året men det va mysigt . Nästa år blir bättre!, Men iaf idag ska jag vara med mariam det ska bli nice , Vi får hoppas att det blir fint väder så vi kan sola o kanske bada idag , vi får se ! , Det är typ det vi tänkte göra idag sola lite ( om det blir soligt) och softa , Sen får vi se om vi taggar någonstans , Hare gött mina fina läsare !

PUSSEN !


o

Tänk om det här är min sista chans att få dig igen , Och jag kanske gör världens misstag om jag inte tar tillbaka dig eller så gör jag misstaget att ta tillbaka dig ! , nej gud vad det är svårt . jag vill bara förklara för dig habibi , vad jag känner och tänker om dig , men jag är osäker och det vet du.. !

Vad som en händer älskar jag dig !


Förlåååååååååååååååååt !

Förlåt förlåt ,sorry sorry för att jag inte skrivit så mycke , Men det är sommarlov och allt ,jag har liksom inte tid .Men jag ska försöka , Fast jag lovar inget ;) , Jaja förlåt oxå för det förra inlägget det va skit skit dåligt .Jag hade brottom till bussen och det va lite knas !  . Okej nu ska jag inte babbla p och bara skriva o skriva , Jag kan berätta hur min dag idag har vart . Det började med att jag och jama vaknade vid 10 tiden, Rätt sooft ! , då gick vi upp och åt fixa oss och sånt .Satt ett bra tag ute i solen och det va soft ! ,  Sedan cyklade vi runt ( vet vi har inge liv ;) ) menmen det  är oftas det vi gör ! , Men iaf sen gick vi till tåget trodde jag skulle hem men jag tog en senare buss istället . När jag kommit hem bytte jag om åkte ut till min mormor o morfar och fyra midssommar rätt nice , Och nu ligger jag och kollar på någon film ! GLAD MIDSSOMMAR ALLA ! :)

PUSSEN !

LOVE YOU !


Toppen dag med enn toppen tjej !

Hejhej  förlåt att jag inte skrev något morgon inlägg .Men i morse va det lite kaos . Jag fick inte tag i sofia och vårat tåg in till  handen gick bara om någon timme , Jag ringde och ringde men den ungen svarade inte ,men efter ettv tag svara hon  , och vi tog bara ett senare tåg  , jag har shoppat ganska mkt . Och jag är jätte nöjd som tur ,Ja  just nu gör jaginte så mycke men snart drar jag till backlura, Skriver mer sen kanske men ha det gött ! 

PUSSEN ! 

går tydligen inte att ladda upp bild -.-

ÄLSKAR DIG SYSTER !

 Du betyder min fina äkta vän älskar dig !

TJAA !

Hejsan sötnosar !
En sak jag tycker är jobbigt det är att komma på en Rublik hela tiden fy !,  Visst ingen stor grej att babbla om. Jag har ändå inget att skriva om just nu . Men jag ska inte gör världens dåligaste inlägg nu ! Så jag tar och tvättar bort hår färgen och slutar skriva . Men gud vad jag babblar om ingenting !
Hejdå hare gött !

PUSSEN !

....

Jag vill känna oxå känna kärlek !


HISS ELLER DISS ?

HISS ELLER DISS ? ;)


GodmorgoN !

Hejhej min kära läsare ! , är allt bra ? Jag hoppas att allt är bra med er. En sak måste jag fråga er jag mår illa hela tiden när jag ska ät, är det någon av er som tror eller vet varför det kan vara så ? ,Om ni gör det  så får ni jätte gärna kommentera !, Ajaa idag vet jag inte vad jag ska gör ta det lungt typ fota kanske , Jag vet faktiskt inte vi får se , Men imorgon då kommer det bli en toppen dag :D , för då ska jag och sofia åka in till handen och shoppa ! Jippi äntligen får jag vara med henne .Jag har saknat henne sjukt mycket ! ååh jag längtar verkligen , och jag ska verkligen shoppa ! Fan vilken härlig dag det blir :) Men nu ska jag kolla lite på tv ,,Hare gött !

PUSSEN !
Sofia smith haha så söt ! <3


saknar inte dig , saknar den du var !

Förlåt orkar inte skriva , skriver imorgon istället ! FÖRLÅT !

PUSSEN !


MAT !

Fy vad jag är hungrig , Kom hem för ett tag sen . Har vart hos denice gjorde inte så mycket , men jag skriver mer sen . Ska äta nu

PUSSEN !

älskar dej lillesyster!

 


Godmorgon !

Godmorgon snyggingar ! allt bra med er ? :) . Med mig är det okej har lite ont i halsen bara . Menmen det går väl över , om ett tag ska jag nog gå ut på en till morgonpromenad med mamma ! ,Eftersom min syster inte kommit än , Fast just nu har mamma lite verkar och ont så det kanske är på gång ! . Vi får se vad som händer hon kanske kommer snart ! . Min dag idag vet jag inte hur den blir ! . Vi får se men nu ska jag fortsätta kolla på tv . Ha det bra !

PUSS OCH KRAM !
Jag kan stå på händer lalala !

saknar dig sofia !

Fy känns som om jag kan somna när som helst , Men innan jag somnar tänkte jag gör ett litet inlägg . Just nu ligger jag i sängen och kollar på lotta på liseberg ,inte så jätte bra men jag bryr mig inte för jag sover typ ... , Idag har jag inte gjort så mycket jag skulle vart med denice men så blev det inte tydligen , Imorgon vet jag inte vad jag ska göra , kanske kolla om sofia vill hitta på något va ett tag sen , Och jag saknar faktiskt henne otroligt mycket så vi får hoppas att hon har lust att träffas en stund . Har en hel del att snacka om faktiskt ! , Aja vi får se nu ska jag fortsätta kolla på tv . Hare gött !
PUSS OCH KRAM !
HAHA saknar det här !

Sofia du förstår inte hur mycket du betyder för mig , älskar dig tjejen ! ♥


spa !

Som ni redan kanske har fattat , Så tänkte jag nu som inte har något att gör ha ett eget litet spa .Så jag bloggar kanske senare sen , För nu ska jag lägga mig i ett varmt bad med Ansikts mask ( stavnig osv ) och hår inpackning , fett nice .Ni får hare gött allesammans ;)

PUSS OCH KRAM !


o.s.v !

Lev ditt eget liv och gör vad du vill
Skit i andra, som bara säger till att du är fel
Lev ditt eget liv och gör vad du vill
Skit i andra, som bara säger till att det är fel
Du måste skaffa en bra känsla och få den och stanna
Det är dina val och ditt liv och inte någon annans
Självförtroende mannen, tappa inte tron
Då kan vi klättra upp igen och bygga dig en ny bro
Låt dig aldrig tryckas ner, du är precis som alla andra
Inte mindre värd du måste finnas här, stanna
För du är speciell på speciella sätt
Det betyder inget är fel och ingenting är rätt
PUSS OCH KRAM !
HAHA , du gör mig heloch glad gumman ! , du betyder verkligen ! <3


ny duchad och fixad !

Hejsan ! Nu när jag inte har något att göra så tänkte jag göra ett lite inlägg !. Nu har jag nyss duchat och fixa mig efter en kort promenad med gravida mamma ! , Så just nu har jag inte så mycket att göra , Jag får helt enkelt vänta på att denice messar mig och skriver jag är vaken nu , Jaja om hon inte messar får jag väl göra det ..., Min dag idag blir väl denice jippi ! ;) .Men nu ska jag logga in på facebook och fixa lite i rummet kanske om jag orkar ... :P .Ha det bra !

PUSS O KRAM !
Nu kommer lite blider på mig hur jag ser ut idag ,ps orkar fan inte fixa mig ... :o





:D

Hejhej , min blogg kommer bli fin idag, sen om någon vecka kanske kommer den vara helt klar och jätte fin tack vare ida :D , ååh vad glad jag blir . Ska bli så nice att kunna kommentera bloggar igen när man har en fin blogg ! , Aja idag ska jag typ vara med denice softa lite och så .Fast nu på morgonen ska jag ut och gå med min kära mamma. Jag skulle fått en syster igår men den vill tydligen inte komma ut , så jag och mamma tar en promenad och ser vad som händer , Vi får hoppas att den kommer idag ! men nu ska jag klä på mig och fixa lite ! Skriver säkert mer sen!

PUSS OCH KRAM !


vad går livet ut på?


vad fan går livet ut på ?, snacka skit,vara dryg mot alla, svara otrevligt och inte ha någon respekt för någon , är det därför vi föddes ? om vi föddes för det så kan man lika gärna dö , asso omg när man va mindre va allt så lätt alla älskade en för den man va inte för den man låtsas vara , kärlek va så lätt , nu kollar dom flesta killar bara på utseendet och om man har fin rumpa och stora bröst . Allt va bättre när man va mindre kärlek va kärlek , nu är kärlek en stor jävla lek...!
Asso vissa spelar bara ett spel,  försöker vara någon dom inte är , för att passa in eller få den killen den vill ha . Helt jävla ärlig det är bättre och vara sig själv en att försöka vara någon . Den killen du gillar om han inte gillar dig bara för ditt utseende eller om du inte har stora bröst o.s.v , då är ingen bra kille ., Den killen som man ska gilla ska gilla dig för den du är ,inte för det du tror du är, eller försöker vara ! ush ush allt va mycket bättre när man va liten och alla bara va sig själva och hade respekt för varandra !


fuck you !

Om man gjort något fel. behöver DU inte säga det om och om igen . för det hjälper inte !



tårarna rinner ner från kinden ! <3

Hejhej ! nu har jag nyss sätt klart på the last song. Fyfan vilken bra film fast jag fick lite tårar då och då menmen sånt händer . Nu när det är så dåligt väder är det väl bara att passa på att kolla på mer film , så nu tänkte jag kolla på bröderna karlsson eller änglagård 4 tror jag den heter vi får se vilken ! . Ikväll vet jag inte vAd jag ska göra om jag ska åka och träffa någon eller några igen vet faktiskt inte aja vi får se . Men nu ska jag kolla på mer film !

PUSS O KRAM !


nice kväll !

Hejhej tänkte gör ett snabb inlägg . Nu på kvällen när jag inte har något att göra . Jag kom hem för en stund sen , Jag har vart o träffat en kille kompis vid nynäsgård . Först mötte vi varandra vid tåget ( nynäsgård ) asso . Sen gick vi runt lite snacka om allt möjligt óch sen satt vi lite vid nixta pratade och skrattade ja lite allt möjligt kul va det iaf ! , vi ska någ träffas imorgon kväll igen soft ! ;) ajaa nu ska jag kolla på tv kanske och chilla lite .Hoppas ni haft en mysig och rolig lördag kväll som jag har haft med den bästa !
kärlek till dig vännen ! :* ♥
Den bjuder jag på PUSS O KRAM !


nununu !

Tjaa allt bra ? , med mig är det iaf bra.För en stund sen kom jag hem från min farmor  , jag åkte dit igår det va väl rätt så kul ..., gjorde inte så mycket menmen . Nu har jag nyss fixat mig för senare sen drar jag och träffar några kompisar ;) , Ja idag har jag inte gjort mycket kollat på tv o softat. jaja bloggar kanske senare ikv eller imorgon! :)

PUSS O KRAM !


första inlägget !

Hejhej det här är mitt första inlägg på min nya blogg :) , hoppas ni kommer gilla mina inlägg och bilder .Bloggen kommer handla om mig och mitt liv och mina tankar , Just nu sitter jag och inte gör så mycket jag har nyss vart med emma , vi gjorde inte så mycket snacka kolla lite på film mys ! . om sådär en timme två timmar åker jag till min kära farmor :) , Som jag inte träffat på 100 år typ ;) , men jaja inget är försent än . men nu ska jag dra t mamma och hämta saker . bloggar ikväll ! :)

puss o kram !


Välkommen till min nya blogg!